SORU 1 : XBOX 360'ı şu sıralar mı almalıyım yoksa yaza ertelemem doğru bi karar mı ? Yazın xbox 360 fiyatları tahminen ne kadar düşer veya bir değişim olur mu ?
Başka bir sorunum daha var bizim evde LCD TV bulunmamakta. SONY marka 2 televiyzon var CRT (tüplü) bu konuda bir çok sorum var.
İlk başta televizyonların modellerini vereyim
- SONY KVE2931D

-SONY KV-21X1D
http://www.sahibinden.com/19628517

SON RESİMDE BİRAZ ELİM TİTREMİŞ O YÜZDEN GÖRÜNTÜ BOZUK ÇIKMIŞ AMA TV ÇOK İYİ (DÜZGÜN) GÖRÜNTÜ VERİYOR.
SONY KV-21X1D 55 ekran ama KVE2931D'nin kaç ekran olduğunu bulamadım
SORU 2:xbox360 bu iki tv'de nasıl görüntü verir oyunlar akıcı bir şekilde oynanabilir mi ? Bazı yüksek görüntü kalitesine sahip oyunları çalıştıramayabilir mi ? Çalıştırsa bile xbox'un veya tv'nin donanımlarına bir zarar gelir mi ?
SORU 3 xbox360'ı bu iki tv'ye hangi yolla bağlayabilirim ? Hangi yöntemle en iyi görüntü kalitesine sahip olabilirim ?
Televizyonların girişleri
-SONY KVE2931D

AYRICA BİR DE SCART girişi var ama ona ulaşamadım
-SONY KV-21X1D

SORU 4 Xbox360 elite'nin kutu içeriğinde hangi giriş adaptörleri var hangilerini kendim edinmem lazım ankara veya gaziantepte nerelerde bulabilirim bu giriş adaptörlerini ?
SORU 5 Xbox 360 Elite geldi diyelim xbox'ı direk fişe taktıktan sonra oyun zevkine başlayabilirmiyim yoksa başlayınca xbox'a kayıt olma falan var mı ?
SORU 6 Xbox live hizmeti bizi ne gibi durumlarda banlıyor ?( Sistemimizde back-up oyun saptandığı durumlarda ?)
SORU 7 Eğer xbox bizi banlarsa hangi uygulamalardan mahrum kalırız ?
SORU 8 XBOX 360 ELİTE'yi CRT tv'me taktım her hangi bir problem olmadan xbox kendisini başlatırmı yoksa tv ile ilgili bir ayar yapmam gerekir mi ?
SORU 9 XBOX 360 crt'de açıyoruz diyelim ama karşımıza siyah ekrandan başka bir şey çıkmıyor bu durumda sorunu tv'de mi yoksa xbox'da mı ararız ?
SORU 10 XBOX 360 ELİTE'ler için 3K kaçınılmaz bir sorun mu ? ( Japer için bile mi ? ) XBOX 360 (jasper) için en fazla kaç saat xbox oynamalıyım sınır sizce kaç saat olmalı ?
SORU 11 XBOX 'ım 3K görürse bir daha düzelem ihtimali var mı?(Donanımı yenilenmeden )
SORU 12 XBOX 360 ELİTE ile bu tv'lerde ne kadar kaliteli görüntü alabilirim (Çözünürlük olarak )
SORU 13 xbox360'ı bu tv'lere adapte etmem için xbox360'tan veya tv'den hangi ayarlarda oynama yapmam lazım ?
SORU 14 Xbox 360'ın bütün türlerinde(elite,premium) wi-fi özelliği var mı ?
SORULARIMI YANITLAYAN HERKESE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER !