Xbox Versiyon Tesbiti Nasıl Yapılır?

Xbox kullanıcıları için gerekli olan ve bir çok sorunuza adım adım metodlarla cevap bulabileceğiniz bir bölüm.

Xbox Versiyon Tesbiti Nasıl Yapılır?

Mesajgönderen myfranco » 13 Şub 2006, 20:09

Xboxı alıp eve geldiniz.Ancak makinenin versiyonunun ne olduğunu bilmiyorsunuz.Ne yapmak lazım?
Xbox versiyonları ilk çıkan 1.0 ile başlar ve şu anda en son versiyon olan 1.6B ye kadar devam eder.Bunu en doğru şekilde öğrenmek için okumaya devam edin.
Öncelikle dosyayı BURADAN çekin.Dosyanın adı version.zip.Dosya ziplidir ve zipi açtığınız zaman 220 mblık bir ISO dosyası ile karşılaşırsınız.Endişelenicek birşey yok çünkü içine 200 mblık bir dummy file ekledim.Bu şekilde esas dosyalar cdye yazılırken içe değil dışa doğru yazılacak ve xbox'ın cdyi okuması daha kolay olacaktır.

Yazmak için Neroyu tercih edebilirsiniz.Neroda kalıp yazdır deyip -eğer cdye yazıyorsanız 8 hızlı , dvdye yazıyorsanız 4 hızlı - cdyi kapat diyerek işlemi tamamlayabilirsiniz.
Yazdırmış olduğunuz cd ya da dvdyi xbox'a takın ve makineyi yeniden başlatarak makinenizin versiyonunu öğrenin.

Altta benim makinemin versiyonunu görebilirsiniz
Resim
Kullanıcı avatarı
myfranco
Asistan

Re:

Mesajgönderen tinabov » 08 Eki 2007, 19:10

Common side effects associated with the use of zyban are. side effects to zyban And i certainly was told of all the drug interactions possible between all my. difference between prozac and celexa Minimum effectiveness of propecia six pharmacists cannot form the commission fora research. effectiveness of propecia
082462a34d7108db
Kullanıcı avatarı
tinabov
Newbie
Newbie

Re: Xbox Versiyon Tesbiti Nasıl Yapılır?

Mesajgönderen Tembel Reis » 05 Ara 2009, 00:31

Yamış olduğunuz çalışma için teşekkür ederim.

Ben dediğiniz işlemi yaptım, şöyle birşey çıktı, yardımcı olabilir misiniz? Teşekkür ederim.

"An Xbox 360 harddrive must be attached to play original xbox games. For more info, go to www.xbox.com/games"

Bu ifade ne demek oluyor, ne yapabilirim?
Tembel Reis
Newbie
Newbie

Re: Xbox Versiyon Tesbiti Nasıl Yapılır?

Mesajgönderen Leprikon » 25 May 2010, 09:21

Süper paylaşım emeğine sağlık.
Leprikon
Newbie
Newbie

Dön Tutorial

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir